Sådan finder du den bedste personlige træner i Esbjerg og omegn

Leder du efter en personlig træner i Esbjerg og omegn, så er Fortius Fitness et godt sted at begynde.

Her får du nemlig Danmarks bedste træning med specialuddannede personlige trænere i Fortius Fitness Personal Trainings Center.

Få hjælp til at blive sund og stærk og få din krop forvandlet i rolige og seriøse omgivelser, hvor du er velkommen uanset din alder og dit niveau.

Selvom vi ikke har en personlig træner i Esbjerg, kan vi sagtens hjælpe dig, og mange af vores klienter kommer langvejs fra.

Her kan du se, hvor du finder din nærmeste Fortius Fitness personlige træner, hvis du bor i Esbjerg.

Indehaverne, personlig træner Kasper V. Christensen og personlig træner Joan Lang, er blandt landets allerbedste personlige trænere og kan mønstre over 30 års erfaring tilsammen i at få deres klienter i mål, og i centrene rundt om i landet, finder du en specialuddannet stab af personlige trænere, der alle arbejder og lever efter Fortius Fitness enkle koncept bestående af lette kostprincipper kombineret med simpel styrketræning.

Personlig træner Esbjerg

Den opskrift har hjulpet titusindvis af klienter fra ind- og udland med at tabe fedt, opbygge muskelmasse og at træne sig fra gener som ondt i ryggen og har gjort Fortius Fitness til de største inden for deres felt; personlig træning.

Alle personlige trænere i Fortius Fitness ved, hvor frustrerende det er at knokle uden at få resultater, for de har alle en historie, hvor de har måttet eksperimentere, har prøvet at fejle og været forvirrede over al den misvisende information, som de er stødt på undervejs, og som i bedste fald har været blindgyder og i værste fald har kostet dem de resultater, som de søgte.

Derfor kan de med sikkerhed sætte sig ind i din situation uanset, hvad du har været igennem, og uanset om du er fra Esbjerg eller et andet sted.

EN PERSONLIG TRÆNER DER TØR AT GARANTERE, AT DU FÅR RESULTATER ELLER PENGENE RETUR!

Fortius Fitnesscentre tager imod klienter fra Esbjerg og hele omegnen, og kan også hjælpe de klienter der kommer langvejs fra med en løsning der passer til dem, så de kan få en miniuddannelse i at varetage sin egen træning hurtigt, så de ikke vedbliver at være afhængig af en personlig træner, og ikke skal gøre knuder på sig selv for at få det til at fungere i en travl hverdag.

Derfor kan langt de fleste klare sig med et forløb på omkring en måned eller mindre. Enkelte har behov for længere forløb, men i så fald sker det i samråd med træneren, for det er vigtigt, at du får lige netop det forløb der passer til dig, men der er ingen grund til, at du skal være afhængig af en personlig træner på længere sigt.

En Fortius Fitness træner er personlig træner på fuld tid, så din personlige træner har kun fokus på dig og dine behov, og kun et begrænset antal klienter i forløb ad gangen.

Fitness center Esbjerg

Du træner i vores helt eget lille center i lækre omgivelser og kun med kvalitetsudstyr, og du slipper for at stå i kø og vente på at udstyret bliver ledigt, og du kan frit tale med din træner uden, at der står en kødrand og lytter med.

Dine resultater er vores fornemmeste opgave og den kræver, at du har ro og er tryg, når du træner hos os, så du kun skal fokusere på din træning.

Se og hør vores klienters fortællinger om deres forløb og resultater med en af vores personlige trænere her.

Få fleksibilitet hos din PERSONLIGE TRÆNER

Når du indgår i et forløb hos os, får du din personlige træner helt for dig selv, men du kan også vælge at træne sammen med en eller flere, du kender og med vores Team Fit løsning træner du sammen med en eller flere i din omgangskreds. I støtter hinanden undervejs og kan vælge at træne videre sammen bagefter.

Har du brug for at have baby og barnevogn med, kan det også lade sig gøre.

Vores træningscentre har åbent alle ugens syv dage i tidsrummet kl. 6-22, så du kan finde tidspunkter der passer – også selvom du bor i Esbjerg og har lidt transporttid.

Hos os bliver du tilbudt en gratis samtale, hvis du kontakter os. Samtalen finder sted i det center, du vælger, og foregår hos den personlige træner, der matcher dig bedst. Du skal have mulighed for at se centret, og din personlige træner an, så du kan få en snak om, hvilken forskel et forløb hos os vil gøre i dit liv.

Personlig træning Esbjerg

Du er i centrum fra start til slut hos os, og du, din familie og dit arbejde skal ikke passes ind i indviklede programmer og kostplaner, der besværliggør din hverdag.

Ønsker du at blive den sunde og veltrænede udgave af dig selv og slippe for overflødigt fedt og skavanker eller at øge din muskelmasse på en overskuelig måde, så tag turen fra Esbjerg og få en personlig træner, der virkelig er til for dig, sørger for at du både får resultater og kan vedligeholde dem efterfølgende på en overskuelig måde.

Læs mere om vores personlige trænere og om Fortius Fitness her